HAVREPIZZA


Havrepizza er blitt populært i sosiale medier, men jeg hadde ikke testet det selv enda. I går da jeg og en venninne skulle lage middag, hadde jeg lyst på pizza. Ettersom hun har laget havrepizza mange ganger og synes det er veldig godt, falt valget på nettopp havrepizza. Takk J ♥ Dette var godt! Ikke minst er det supert med en pizzabunn som ikke trenger heving og som inneholder godt med fiber og proteiner. Har du enda ikke testet havrepizza, anbefaler jeg deg å gjøre det med en gang. 

Havrepizza
Til 2 personer

3 egg
2 ss havremel, eller annet mel
100 g havregryn
2 ss kesam
1 ts bakepulver
1/2 ts salt

Bland alle ingrediensene godt sammen. Tilsett eventuelt et par spiseskjeer med vann og røren blir tørr.  La svelle et par minutter. Smør blandingen utover på et ark bakepapir.
Stek på nederste rille i ovnen på 200 grader i cirka 10 minutter. Ha så på fyllet.

Pizzafyll
2 -3 ss kesam
1/3 rødløk i skiver
4 cherrytomater i skiver
Ca 100 g magert bacon
Ca 50 g ost, her brukte jeg Jarsberg
2 -3 ss blåmuggost, kan sløyfes
1 ss parmesan

Smør creme fraiche utover den forstekte bunnen. Ha over cherrytomater og rødløk. Legg så over skiver med ost, før du topper med blåmuggostklatter og revet parmesan.
Stek på nederste rille i ovnen på 225 grader i 10 minutter.
Server.


Pizzafyllet kan naturligvis varieres i det uendelige etter hva du selv liker og foretrekker, men jeg kan si så mye som at kombinasjonen av Jarlsberg, blåmuggost og parmesan er helt magisk!
La deg friste og lag pizza til middag :grin: Ha en super torsdagskveld! 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg