FORDI DU FORTJENER Å HA DET BRA

 Jeg sitter her med frokosten, tygger, grubler og skriver. Jeg vet jeg snakker mye om positiv tankegang og det å ha det bra i egen kropp. For mange kan kanskje dette virke rart – jeg er jo alltid glad og fornøyd! Men det har ikke alltid vært sånn. Jeg er den jenta som brukte flere av ungdomsårene sine på å være alene, fordi jeg skammet meg over egen kropp og ikke følte meg verdig nok til å være med de andre. Jeg er hun som har arr på håndleddet og lårene, fordi smerten jeg følte innvendig var så stor at jeg måtte overføre det til noe fysisk. Jeg er hun som på et tidspunkt synes livet var så mørkt at jeg bare ville dø. 
Men, mest av alt er jeg hun som har kjempet seg igjennom et helvete og klart å komme seg ut av den dype, mørke gropen. Jeg vet hvor langt nede en kan være, og jeg vet også hvor jæ*** mye bedre ting er når en har det bedre med seg selv og forsøker å fokusere på det positive. For all del, livet er ikke en dans på roser, men med rett innstilling blir det langt enklere. 


Det å ha det bra med seg selv og å være positiv, er en tankegang. Det har lite med hva du ser i speilet, hvor fin leilighet du har, hvor mye penger du tjener, om du har sprettrumpe eller om du har den perfekte kjæresten. Det handler om hva du sier til deg selv og at du tar deg tid til å være takknemlig for det livet du har. Om du virkelig åpner øynene, kan du se at du er helt enestående og har mange gode egenskaper. og at det livet du har i dag er masse fantastisk ved seg! Jeg sier ikke at det er lett. Tro meg jeg har hatt mange setbacks på min vei, men kjære deg, forsøk å la de negative tankene flyte av gårde og isteden dra frem de positive. 
Du forjener å ha det bra. 

Kristine ♥

15 kommentarer

Siste innlegg