I disse hektiske juletider er det en ting som jeg føler er ekstremt viktig og som mange glemmer. Nemlig at livet er her og nå. Jeg hører stadig folk si «Ah, bare det blir juleferie snart. Det skal bli godt.» Javisst, er det deilig med ferie og jul følelsen, men vi skal da ikke bare kaste bort flere dager fordi vi venter på noe bedre? Da tror jeg vi kan ende opp med å vente i all evighet! Så fort juleferien er over, venter vi på fredag og helg. Eller så venter vi på at sommeren skal komme, at vi skal gå ned x-antall kilo i vekt, bli ferdig med studiene, få mer i lønn. Ja, vi ender opp med å vente hele livet på godfølelsen!

SONY DSC
Jonathan Swift sa så fint: «Det er svært få mennesker som virkelig lever i dag – de fleste forbereder seg på å leve i morgen.» Og det er veldig sant. Men ikke vær den personen som venter på godfølelsen, med gå for den . Liver er her. Det er nå! Dette øyeblikket får du aldri tilbake. 

SONY DSC
Uansett hvor mye du stresser over juleforberedelsene og gleder deg til ferie, ro og god mat. Trekk pusten dypt tre ganger og åpn øynene for det som er i dag, akkurat nå. Riktig god helg 💕

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg