MANDAGENS

Hei dere og god mandag. Har du tatt juleferie? Jeg tar ikke juleferie før på fredag, så for meg har det vært en helt vanlig mandag. Men absolutt en bra mandag! 


Jeg startet mandagen med en god treningsøkt. Det er jo så deilig å starte uken med endorfiner! Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det var ganske tungt å komme igang. Det ble mye festligheter i helgen og det kjenner jeg på kroppen, derav det trøtte bustehuet på trening! Da jeg startet dagens treningsøkt med knebøy, tenke jeg ‘det her blir tungt!’ Fy søren så deilig det var når økten var gjennomført. Da var jeg både fornøyd med egen innsats og full av energi igjen. Trening er virkelig magisk! 

 Mandagens økt så slik ut:
– Knebøy
3 sett * 12 repetisjoner 
– Strak markløft
3 sett * 13 repetisjoner 
– Hip thrust, på bildet
3 sett * 13 repetisjoner 
– Nedtrekk
3 sett * 10 repetisjoner 
– Benkpress
3 sett * 12 repetisjoner 
– Revers flyes med manualer
2 sett * 12 repetisjoner 

 Etter trening ble det en super enkel lunsj. Jeg er nemlig litt matlei for tiden og står ikke så mye på kjøkkenet. Mandagens lunsj bestod av salte riskaker med kokte egg, Jarlsbergost, cottage cheese, skinke, tomat og agurk. Enkelt og godt! 

Og til dessert ble det et par riskaker til med brunost og syltetøy. Har du ikke testet brunost på salte riskaker, må du gjøre det! Det er noe med de salte og sprø riskakene som gjør seg fantastisk godt til den søte og fyldige brunosten. Super god hverdagskos! 

Håper du har hatt en fin mandag :grin: 

Kristine ♥ 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg