JULEØKT

Riktig god jul ♥ Håper dere alle nyter noen late og deilige juledager med familie og venner. I skrivende stund sitter jeg foran peisen, med pcen på fanget og en kopp kakao i hånden. Jeg og lillebror har akkurat kommet hjem fra en juleøkt. Det blir ikke så mye trening og aktivitet i disse juletider, men fy søren så deilig det var å trene etter noen dager med masse mat og hvile. Energien og treningsgleden nærmest bruser over! 

Jeg valgte å kjøre en fullkroppsøkt som dagens juleøkt. Når jeg ikke trener så ofte, foretrekker jeg å trene hele kroppen på hver eneste treningsøkt. Denne økten tok rett under en time og både jeg og lillebror, ble svette og gode. Dessuten smakte kakaokoppen ekstra godt etterpå.


Dagens juleøkt så slik ut:
– Knebøy
   50 kg: 4 sett * 13 repetisjoner
– Hip thrust, 
   90 kg: 3 sett * 12 repetisjoner


– Nedtrekk
   50 kg: 3 sett * 14 repetisjoner
– Revers flyes
   4 kg: 3 sett * 14 repetisjoner


– Benkpress
   35 kg: 3 sett * 14 repetisjoner
– Kick back i kabel
   27 kg: 2 sett * 15 repetisjoner


Jeg avslutter med å ønske deg en riktig god romjul videre. Nyt disse dagene nå mens du kan. Glem alt av må, burde og skulle. Glem trening og sunn mat, om du ønsker det. Plutselig er hverdagen tilbake igjen med rutiner, vanlig kosthold, trening, skole / jobb, plikter og alt som hører med. Bruk disse deilige juledagene til å lade opp og hygge deg i samværet med de du er glade i. Ha en fortsatt herlig romjul :grin: 

Kristine ♥

11 kommentarer

Siste innlegg