JULERO

Nyter dere juledagene? Jeg storkoser meg med familie og venner. Herlighet så fantastisk juletiden er!!

 De siste dagene har jeg stort sett gått rundt i pysjen til langt på dagen, uten sminke og med store tøfler. Det har blitt gode julefrokoster, masse kaffe, kortspill og julefilmer. Det er virkelig hva jeg kaller julero!

 Denne julenroen synes jeg er viktig. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg synes ofte timene flyr forbi til hverdags. Dagene er fylt med plikter, jobb, studier, avtaler, trening og annet. Derfor nyter jeg hvilepuls og avslappende dager til det fulle. Julero gir et realt avbrekk fra det hektiske hverdagslivet og for meg er det helt nødvendig å få slike dager av og til. 

 Veldig mange av oss stresser mye i hverdagen. Jeg tror det henger sammen med at det er mange krav og forventninger der ute. Jo mer hektisk hverdagen din er, jo viktigere er det å finne roen og å få avbrekk av og til. Det finnes mange måter å slappe av på. Jeg henter inn krefter ved ved å senke skuldrene og nyte tid med de jeg er glad i. Akkurat det gjør jeg nå i disse juletider. Kroppen og sjelen restitueres. 


Jeg akkurat spist en deilig julelunsj med ferske rundstykker og godt pålegg. Nå skal jeg spille canasta og få med meg The Butler som går på TV2, før middag med venner venter i kveld. Legger dere forresten merke til at det er en til som har veldig lyst på lunsj? Kasper-gutten er alltid sulten. Jeg skal love dere at han får litt ekstra med mat i julen han også. 

Finn hvilepulsen, nyt julero, spis god mat, le masse og kos deg videre denne romjulen :grin: Det skal jeg! 

Kristine ♥  

12 kommentarer

Siste innlegg