DET BURDE VÆRE MORO

I alt oppstyret rundt nyttårsforsetter er det en viktig ting jeg ser folk glemmer. Mailboksen min flommer over av folk som lurer på hvordan de skal trene og spise for å se ut på en spesifikk måte. For all del, jeg kan alltids svare at en burde trene på den og den måten, og spise x-antall gram av det og det, men det vil aldri fungere i lengden!

Folkens, det burde være moro! Om det er slik at du hater tredemøllen eller at du ikke liker maten du spiser, så dropp det! I bunn og grunn handler det om at du skal trives. Selv kosthold, ernæring, trening og aktivitet kan være moro. Og den absolutt viktigste ingrediensene for at du skal klare å vedlikeholde din kropp og helse, er at du får deg en livsstil som både gir deg glede, energi og motivasjon. 

Når du synes noe er morsomt, er sannsynligheten mye større for at du gjør det igjen. Hvis du finner en treningsform du gleder deg til å gjennomføre og som gir mening for deg, så vil du utføre treningen. Om du derimot hater å dra på spinning, men har satt spinning på treningsplanen fire ganger i uken, ja, da er sjansen stor for at du vil finne en haug med unnskyldninger for å droppe treningen. Det finnes et hav av muligheter. Noen liker styrketrening, noen liker zumba, andre igjen liker å løpe eller synes corssfit er morsomt. Ta deg tid til å finne ut hva du synes er gøy! 

Det samme gjelder kostholdet ditt. Om du hater brokkoli, så ikke spis brokkoli! Bruk heller god tid på å teste ut nye matvarer og oppskrifter, slik at du finner den sunne maten som du synes smaker godt. Jo mer du liker maten du spiser, jo mindre er sjansen for at du vil sprekke. 

Ikke undervurder faktoren om at det skal være moro. Finner du glede i det du gjør, vil du også opprettholde det. Kun ved at du nyter stien på vei mot målet, vil du også klare å vedlikeholdet målet ditt når du kommer dit. 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg