GOD MORGEN FEBRUAR

God morgen fininger ♥ og god morgen februar!  Årets første måned er over og vi skal i gang med februar. Som tiden flyr!  For å være helt ærlig, begynner jeg egentlig å glede meg til våren, men da vi fortsatt er inne en vintermåned, og det er mørkt og kalt ute, er det fint å finne noe å glede seg over her og nå. Her er noe av det jeg gleder meg til i februar. 

⋄ Praksis
Jeg er for tiden i praksis på legevakten. Det er så utrolig spennende! Hver eneste dag møter jeg nye utfordringer og tilegner meg ny kunnskap. Selv om det til tider skjer veldig mye og det er mange inntrykk, trives jeg kjempe godt og jeg gleder meg til de neste ukene med enda flere læringsmuligheter. 

⋄ Spa
På lørdag skal jeg på TheWell. Det er flere år siden jeg har vært på spa. Jeg gleder meg skikkelig til å senke skuldrene, slappe av og kose meg!

⋄ Opprettholde treningen
Jeg er inne i en ordentlig god treningsperiode og storkoser meg med treningen! For tiden følger jeg ingen plan og har heller ingen konkrete mål. Jeg tar rett og slett en dag av gangen og gjør det jeg føler for. Det fungerer virkelig! Jeg har tatt flere nye rekorder i januar og håper utviklingen fortsetter i februar. 

⋄ Valentines day
Jeg har egentlig ikke noe spesielt forhold til valentinsdagen og har ikke feiret den på flere år, men i år skal jeg gjøre noe hyggelig. Jeg har også planer om å bake noen små søte hjertemuffins som jeg skal pakke inn i cellofan med en søt liten lapp og gi tl noen jeg bryr meg om. 

⋄ Rødvinskvelder
Jeg tror alle som følger meg på snapstory på instagram, har fått med seg at mitt nyttårsforsett om å drikke mer rødvin, går strålende bra. Jeg rett og slett bare elsker å sette meg ned med et glass rødt, puste dypt og nyte! Nå på vinterstid hvor det er mørkt og kaldt ute, finnes knapt noe koseligere enn å slå seg ned i sofaen med noe godt i glasset og hyggelig selskap.

 Stockholm
Tredje helgen i februar tar jeg og en av mine beste veninner turen til Stocholm. Jeg gleder meg til en helg med bysightseeing, god mat, hotellfrokost og venninnekos. 

⋄ Lysere dager
Det merkes allerede at vi går mot vår. Solen står tidligere opp og går senere ned. Det gjør at det føles litt enklere å stå opp om morgenen. Selv om det fortsatt er vinter, er det veldig deilig å kjenne på at det nærmer seg varmere tider. 

⋄ Arena Run
Jeg skal delta på mitt første hinderbaneløp. Arena run inneholder tjue hindre som sprer seg over seks etasjer med trapper, barer, korridorer og annet. Vi er en gjeng på seks stykker som skal gjennomføre som et team. Jeg tror det kommer til å bli kjempe moro!

Er det noe du gleder deg til i februar? Selv de minste lille gledene kan være verdt å tenke over. Gleder får frem et smil rundt munnen vår :mrgreen:  Ha en fin første februar!

Kristine ♥

10 kommentarer
  1. Silje E.:
   Hei Silje. For en utrolig hyggelig kommentar. Jeg setter veldig pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord. Håper februarmåned blir helt super for deg også 🙂

  2. Jeg har sendt deg mail før men jeg må bare legge igjen noen ord. Jeg synes du og bloggen sin er så herlig på mange måter. Jeg får mye glede av å lese bloggen. Takk for at du deler av deg selv. Jeg håper februar blir en fin måned for deg @):-

  3. Så mye fint du gleder deg til. Må si jeg liker måten du tenker på. Også stråler du som aldri før. Håper februar blir skikkelig bra for deg Kristine =)=)

  4. Har du fått deg kjæresten kristine? Synes mye her og på snap sier kjæreste for tia. Du er ei flott jente!!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg