SAFTIG GLUTENFRITT BRØD

God morgen dere ♥ Har helgen behandlet deg fint så langt? Håper det. I går startet jeg dagen med hjemmelaget, saftig glutenfritt brød.

SONY DSC

Hjemmelaget grovbrød er så mye bedre enn brødet en kjøper i matbutikken. Det er i hvert fall min personlige mening. Nystekt brød, spesielt når brødet fortsatt er varmt og deilig, er noe av det beste som finnes. Dette brødet er lettlaget og trenger ingen hevetid. Resultatet er et saftig og glutenfritt brød som metter godt og smaker godt. 

SONY DSC

Saftig glutenfritt brød
1 brød

3 egg
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1 dl kokosmel
1,5 dl havremel
2,5 dl melk

Pisk egg og salt til eggedosis.
Bland sammen tørrvarene. Tilsett eggedosisen og melken. Bland deigen godt sammen med en sleiv.
Ha deigen i en brødform. 
Stek på nedereste rille i ovnen på 190 grader 50 -55 minutter.
La brødet avkjøles noe før du skjærer i det. 

SONY DSC

Nystekt, lunt brød er så fantastisk godt. Jeg serverte brødskivene med cottage cheese og druer i skiver. Den kombinasjonen er super god! Kremet og salt cottage cheese passer perfekt med søte druer. Et dryss kanel på toppen smaker magisk. Etter at jeg hadde spist nystekt brød til frokost, skar jeg brødet i skiver og frøs det i porsjonspakker med fire skiver i hver pakke. På den måten holder brødet seg saftigst til den skal spises. 

Håper det smaker :razz: Ha en nydelig søndag! 

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg