ENKEL, GOD OG SUPER SUNN FISKEFORM

Da jeg jobber sent i dag, laget jeg middag tidlig. Jeg forsøker å ha minst en fiskemiddag i uken og i dag ble det enkel og super sunn fiskeform. Denne har jeg laget flere ganger, og nå føler jeg at jeg har kommet frem til den ultimate oppskriften. Fiskeformen er fantastisk god, en real smaksbombe! Og den er enkel. Det tar ikke mange minuttene å gjøre klar ingrediensene før du setter formen i ovnen. Da er det bare å vente og du kan gjøre noe helt annet i mellomtiden. 

Fisk med kokosmelk og karripasta er utrolig godt. Det gir en eksotisk smak på fiskeretten og det slår ann både hos liten og stor. En fiskeform som denne kan naturligvis varieres. Bytt ut skrei med andre fisketyper som laks eller hyse. Grønnsakene kan byttes ut med squash, rødløk, cherrytomater og annet godt. Bruk det du har tilgjengelig og det du liker best! 

Enkel og super sunn fiskeform
Til 3 -4 personer

600 g fisk, jeg brukte skrei
Salt og pepper. 
1 boks kokosmel
2 ss rød karripasta
1 lime
Litt chili
1 hvitløksfedd
1 paprika
1 vårløk
1 boks bambusskudd 
150 g scampi, kan sløyfes

Del grønnsakene i biter. Finhakk chili og hvitløk. Legg grønnsakene, chili og hvitløk i en form eller en ildfast panne. 
Del fiskestykkene i biter og ha salt og pepper på hver side. Legg fisken over grønnsakene. 
Bland sammen kokosmelk, currypaste og saften fra 1/2 lime. Hell blandingen over fisken. 
Sett formen / pannen inn i ovnen på 225 grader. Stek i 15 minutter. Ha så over scampi og stek i ytterligere 5 minutter. Ønsker du ikke å bruke scampi, steker du formen i 20 minutter sammenhengende. 
Server og spis fiskeformen som den er eller server med potetmos, risnudler eller ris. 

Topp gjerne med frisk koriander og en liten skvis med lime. Da er det bare å si velbekomme og ønske deg god middag :razz:

Kristine  ♥

16 kommentarer

Siste innlegg