KROPPSAKSEPT 

Det å ha det bra med sin egen kropp, kroppsaksept, er noe som kommer innenfra. Det kan ikke endres drastisk ved å gjøre fysiske forandringer ved kroppen din. Kroppsaksept kommer fra hjerte og handler om å ha det bra der man er i dag. 

Tro meg, jeg har i så mange år vært tvilt på meg selv, skammet meg for kroppen min og mine feil. Nå som jeg har godtatt disse og akseptert kroppen min for den den er, har jeg aldri hatt det bedre! Før kunne jeg dvele ved hvor små puppene mine var, cellulittene på rumpen min, at nesten min er skeiv eller at jeg ikke er fornøyd med lårene mine. Jeg kom til et punkt hvor nok var nok! Jeg sluttet å sammenligne meg selv med andre og å akseptere alle de tingene ved meg selv som jeg ikke likte så godt. Sakte men sikkert ble jeg veldig glad i kroppen min akkurat slik den er.

Kropp er topp i alle mulige varianter. Vi har alle ting vi ikke liker ved oss selv. Ingen er perfekte! Men er det ikke slik at nettopp det at vi ikke er perfekte, gjør oss mer unike og spennende. Hver eneste en, ja hver eneste kropp, er jo et lite mesterverk!

Kroppsaksept kommer ikke ved å prøve å oppnå den perfekte kroppen. Det kommer ved å godta den du har. Vi er alle fantastiske og vakre mennesker på hver vår måte, akkurat slik vi er. 

Kristine ♥      

13 kommentarer

Siste innlegg