DENNE UKENS TRENING

Det har vært et ønske fra dere at jeg deler ukens treningsøkter. Jeg har ikke en fast oppsatt plan, slik at treningen min vil variere fra uke til uke. Her har dere denne ukens trening. 

⋄ Mandag
Av en eller annen merkelig årsak, liker jeg å starte uken med en fullkroppsøkt. Jeg synes det er deilig å bruke hele kroppen på en mandag. Dagens styrkeøkt bestod av knebøy, nedtrekk, hip thrust, benkpress, kick back i kabel og facepull. Her hadde jeg masse energi og følte meg ordentlig sterk!

⋄ Tirsdag
Det ble en skikkelig god overkroppsøkt denne dagen. Styrkeøkten bestod av chins med vekt, dips med vekt, stående roing, skulderpress, revers flyes og franskpress.

⋄ Onsdag
Denne dagen var jeg var ikke så gira på trening! Jeg hadde kjøpt den nye iskrem-smaken fra Ben&Jerry, slik at jeg hadde en liten gulrot å lokke meg selv med og kom meg derfor på trening. Det ble en kort og greit styrkeøkt på underkroppen med knebøy, hip thrust, leg extension og leg curl.

⋄ Torsdag
Treningsfri.

⋄ Fredag
Denne dagen startet jeg med en styrkeøkt. Jeg var forferdelig trøtt etter å ha sovet alt for lite, noe som resulterte i en relativt dårlig økt. Det ble en fullkroppsøkt  hvor jeg startet med muscle ups teknikk, før jeg så gjorde markløft, dips i ringer, chins i ringer og utfall bakover. 

⋄ Lørdag
Jeg hadde ikke mye tid til rådighet, men hadde lyst til å bevege kroppen. Da laget jeg meg en sirkeløkt bestående av brede knebøy i smithmaskinen, enarms roing, skulderpress, benkpress med manualer og hip thrust med strikk. Disse øvelsene gjennomførte jeg rett etter hverandre i en sirkel, og gjorde totalt fire runder.

⋄ Søndag
I dag var det temadag med team tights.no. Jeg hadde egentlig tenkt til å ha treningsfri, men vi trente en felles crossfit økt . Først gjorde vi litt teknikktrening på klatring i tau og clean and jerk, før vi kjørte en felles team wod. Jeg ble mye mindre sliten enn forventet ettersom vi trente i team og min effektive treningstid ble relativ liten.  Ordentlig god stemning og morsom aktivitet!

Alt i alt har dette vært en nok så bra treningsuke med  mange treningsdager hvorav flere gode økter, og noen ikke fult så gode økter. Nå skal jeg lade opp til en ny uke og håper du gjør det samme. Ha en finfin søndag videre :grin:

Kristine ♥      

10 kommentarer

Siste innlegg