DU KAN SPISE GODIS OG LIKEVEL FÅ RESULTATER

God fredag dere! Det er helg og jeg har akkurat tatt frem godisposen :mrgreen:
Jeg vet det er mange som tenker at om de skal komme i form, må de holde seg unna det ene og det andre. Men du kan fint spise godis og fortsatt være sunn. Og du kan fortsatt spise godis og likevel få resultater av treningen din. Det er slik at konsekvente handlinger, skaper konsekvente resulter. Det vil altså si at om du spiser sunt mesteparten av tiden, vil resultatene komme deretter. 

Nå sier jeg ikke at du skal frotse i godis hver dag. Det er naturligvis slik at resultatene vil resultatene la seg vente, om du fråtser i godis titt og ofte. Det jeg snakker om her, er alt med måte. At det ikke er krise og ta seg litt godis i helgen. 

Jeg elsker sunn og god mat, med mye frukt og grønnsaker, magre proteinkilde og sunt fett som avokado og egg. Men jeg elsker også å kunne ta meg et glass vin med venner, nyte litt godis til fredagskosen eller ta meg en is når jeg føler for det. Det utgjør ikke noe på treningsresultatene mine fordi jeg likevel spiser sunt og variert mesteparten av tiden. 

En sunn livsstil handler ikke om å bare spise kylling og grønnsaker. Et slikt kosthold vil du aldri klare å holde i lengden og det vil bare få deg til å føle deg dårlig. En sunn livsstil handler om å gjøre smarte og sunne valg mesteparten av tiden, og også kunne skeie ut med god samvittighet hvis du føler for det. Spis den maten som både gjør godt for kroppen, sjelen og psyken din.  

Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg