TJUEÅTTE

Som dere kanskje skjønner av bildene, er det min bursdag i dag. Hele tjueåtte år fyller jeg. Hipp, hipp hurra! Neida, for å være helt ærlig, er jeg ikke den store bursdagsfeireren. Jeg har aldri likt min egen bursdag spesielt godt. Andres bursdager derimot, den elsker jeg! Det som kanskje overrasker mange, er at jeg aldri har vært en person som liker å stå i fokus eller som liker mye oppmerksomhet, og det er vel derfor jeg heller ikke er så glad i min egen bursdag.

Så hva skal jeg gjøre i dag som jeg fyller tjueåtte? Jo, jeg skal på jobb. Deretter skal jeg hjem, legge meg i sengen og chille mens bestevennen lager middag til meg. Da blir det god mat, et par glass vin og avslapping hele kvelden. Noe mer spennende enn det blir det ikke.

Det som fascinerer meg med alderen, er at jeg liker den bedre enn noen sinne! Da jeg var yngre, rundt tjue, grudde jeg meg til å bli eldre. Jeg var vel redd for å bli “gammel” og at det skulle gå “nedover”. De siste to årene har denne tankegangen endret seg til det stikk motsatte. Jeg synes livet blir bedre og bedre med alderen! I dag fyller jeg tjueåtte, men jeg gleder meg til årene som kommer. Aldri før har jeg hatt det så bra, vært så sikker på hvem jeg er og hva jeg vil. Jeg står trygt plantet på bakken og er glad i meg selv akkurat slik jeg er, selv om jeg er langt fra perfekt. Alder er en fantastisk ting, dere! Med årene gror du på en måte på deg kunnskap om både deg selv og verden, noe som gjør tilværelsen tryggere og bedre. Jeg føler det i hvert fall slik. 

Håper du får en nydelig helg :grin:

Kristine ♥

26 kommentarer

Siste innlegg