COOKIE DOUGH BLONDIE

Riktig god søndag go’inger  ♥ I dag har jeg en fantastisk godsak å dele med dere. Denne cookie dough blondie kaken er jeg helt sikker på at vil falle i smak. Den er så god! Blondie, som rett og slett er en hvit brownies, og cookie dough, er i hvert fall noe jeg elsker! Kombinasjonen av en kladdete og seig blondie med sjokoladebiter, gav virkelig mersmak. Kaken forsvant på en – to -tre!

SONY DSC

Cookie dough blondie

1 boks hvite bønner eller kikerter, ca 250 g
3 ss smeltet smør
3 ss fibersirup
1 egg
2 ss eplemos, kan sløyes
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
6 dråper stevia vanilja
2 ss sukrin gold
4 ss havremel
1/3 ts salt
Hakket sjokolade, ca 50 g 

Skyll bønnene godt under kaldt vann. Mos dem så med en stavmikser.
Rør inn egg, smør, eplemos og stevia.
Rør så inn det tørre.
Hell deigen i en form. Strø over hakket sjokolade og trykk sjokoladebitene godt ned i formen. 
Stek på 175 grader i 25 -30 minutter. 
Avkjøl i formen. 

SONY DSC

Det er viktig at kaken ikke blir for godt stekt. Den skal være seig innvendig. La cookie dough blondie kaken avkjøles i formen i minimum 30 minutter før du skjærer i den. Sett den gjerne kaldt en time. Da blir kaken mer fudgey, samtidig som den blir fastere og det blir lettere å skjære den i biter. 

SONY DSC

Hvis du ikke får lyst på et kakestykke nå, så vet ikke jeg! 

SONY DSC

Ta deg en velfortjent pause og nyt et deilig kakestykke eller tre. For det skal godt gjøres å bare ta en bit av denne! Håper du lar deg friste :razz: Ha en fortsatt nydelig søndagskveld!

Kristine  ♥

14 kommentarer

Siste innlegg