NOEN DAGER AV

Riktig god lørdag formiddag ♥ Og riktig god påskeaften. Har dere hatt en fin påske så langt? Jeg koser meg i hvert fall maksimalt med ferie!
 

Her har jeg hatt en lang og rolig formiddag med god frokost og x- antall kopper kaffe. Det er så deilig med slike morgenenr Dagens frokost bestod av pannekaker, nystekte rundstykker, bacon, frukt og annet godt. En real fest av en frokost!

Pannekakene er laget av
1 stor godt moden banan
3 egg
ca 1 dl havregryn
1 dl kesam (yoghurt eller lignende kan også brukes)
1 ts bakepulver
Litt salt.

Bananen moses med en gaffel før alt blandes godt sammen og stekes som pannekaker. Enkelt og veldig godt.  

Denne påsken har jeg tatt noen dager av og koblet helt ut. Som noen av dere allerede har poengtert, har jeg ikke vært aktiv på snap eller sosiale medier. Jeg har rett og slett tatt meg noen gode dager av fra hverdag, plikter, og alt som heter ‘må’ og ‘burde’.

Jeg tror det er utrolig viktig å kunne koble av med jevne mellomrom. Dagens samfunn har en hverdag med høyt tempo, hvor vi hver dag blir bombadert med inntrykk fra omverden, samtidig som vi har en rekke plikter og oppgaver. Svært mange løper stresset rundt og glemmer å ta seg tid til å puste. For all del, jeg sier ikke at alle trenger en langhelg på fjellet for å senke skuldrene, men at vi generelt burde bli flinkere til å stoppe opp og ta små pauser i hverdagen. Puste dypt ned i magen, senke skuldrene, lykke øynene et par sekunder og komme ned på jorden igjen. Livet er tross alt her og nå. Om en hele tiden løper for å rekke noe annet, går en glipp av selve livet.

Nå har jeg akkurat bakt disse deilige solskinssbollene. De er bakt etter mammas oppskrift og jeg tørr påstå at det er verdens beste boller! Mamma var rå i mange ting, og når det kom til gjærbakst var hun en sann mester. Jeg er takknemlig for at hun rakk å lære bort gleden hun hadde for mat, for hun gikk bort. Hennes matglede lever desidert videre i meg. 

Jeg ønsker deg en fortsatt god påske. Uansett om du jobber eller har fri, forsøk å senke skuldrene, puste dypt og nyte det som er her og nå. For akkurat det her er livet! 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg