GOD MORGEN APRIL

God morgen denne nydelige første april. Her på Østlandet skinner solen og himmelen er skyfri. Herlig!
 

April bringer oss tredve blanke kalendersider som vi kan fylle med det vi ønsker. Eller, vi kan ikke bare fylle dagene med mer av det vi ønsker. Vi har alle en del plikter i hverdagen, men vi kan fylle måneden med en del av det vi vil og liker. Du bestemmer tross alt såpass mye over ditt liv og din egen tid, at du må fylle dagende med det som gir deg energi og glede. For min del hadde mars masse fint å komme med, og nå gleder jeg meg til å ta fatt på april. Dette er noen av tingene jeg gleder meg til denne måneden. 

⋄ Bachelor
Jeg er akkurat i gang med å skrive bacheloroppgave på sykepleiestudiet. Min oppgave handler om barn som pårørende til palliative kreftpasienter. Dette er noe jeg synes er kjempe spennende. Både fordi jeg selv har opplevd dette, da min mor gikk bort etter en lang kamp mot hjernesvulst, og fordi jeg synes det er et spennende tema. Stadig flere får kreft og stadig flere barn står igjen som pårørende etter at den kreftsyke har går bort. Det er viktig å ikke glemme at pårørende er en del av pakken og at som sykepleier er min plikt å se de pårørende, ikke bare den syke. Jeg gleder meg veldig til å fordype meg i dette temaet! 

⋄ Lysere dager
Hvor deilig er det ikke med dette solskinnet? Været de siste dagene har virkelig gjort noe med humøret og energien min. Og bedre skal det bli. Nå blir dagene lysere og lengre. Det nærmer seg sommer dere! Det er virkelig noe å glede seg over! 

⋄ Free Cone Day
Alle som kjenner meg vet at jeg er tidenes isfreak. Jeg elsker iskrem! Om noen av dere er like isnerd som meg, hold av 10 april. Da er det nemlig Free Cone Day. Denne dagen deles det ut gratis Ben & Jerry’s is over hele verden. Jeg har allerede booket det inn i kalenderen og skal ha årets første uteis med en venninne. Er vi ekstra heldige, skinner solen denne dagen også.

⋄ Nytt treningsprogram
I hele år har jeg gjort det jeg kaller sosetrening. Altså at jeg har gått på trening og gjort det jeg føler for. Nå er det på tide å trene etter et program igjen. Jeg er usikker på hvordan programmet kommer til å se ut, det settes nemlig opp i dag, men fokuset blir på styrketrening. Jeg gleder meg til å komme igang! 

⋄ Booke en ferietur
Å reise og oppdage nye steder av verden, er virkelig noe jeg elsker og brenner for. Nå som jeg er igang med bachelorskriving har jeg muligheten til å være fleksibel med tiden og dagene mine. Jeg skal ta meg en ferie tur i nærmeste fremtid. Helt når eller hvor det blir, er jeg usikker på. Gi meg gjerne noen tips om du har noen skjulte reiseperler.

Da er det bare å ønske april hjertelig velkommen :grin: Hva gleder du deg til? Jeg håper du får en fantastisk måned! 

Kristine  ♥

10 kommentarer

Siste innlegg