SLAPPER AV MED HYTTEHELG

Jeg må bare ærlig innrømme at jeg ikke har tatt så mange bilder her oppe, jeg har tatt fri fra kamera og sosiale medier. Derfor slenger jeg med noen bilder fra lørdag. Da var ikke været på sitt beste, så jeg holdt meg mest innendørs. I går derimot, var været nydelig, som dere kanskje fikk med dere på instagram, ble det en skitur i bare sports bhen. Det var magisk deilig!

På vei opp på fjellet fredag morgen, stoppet vi på Bang Bakeri. De har nemlig utrolig gode kanelsnurrer!

Det har blitt noen boller her oppe. Da jeg satt og spiste en kanelsnurr lørdag formiddag, var det en hund som også gjerne skulle hatt en bolle. Når han tar frem dådyrøynene sine, klarer jeg ikke dy meg, så han fikk en liten bit. KasperHunden fortjener litt hyttekos han også!

Hvorfor jeg er så glad i å dra på fjellet, er det flere som har lurt på. Det er rett å slett fordi jeg slapper av med en hyttehelg. Det er min måte å ta meg et pust i pakken. Jeg tror det er livsnødvendig å kunne ta seg en pause fra den hektiske hverdagen av og til, og å kunne lade opp batteriene.
For fire- fem år siden trodde jeg at jeg måtte kjøre på hele tiden, jobbe hardt og ha fult fokus døgnet rundt. Det er helt feil. Det er da en møter på veggen. Ja, det endte med at jeg gikk på en real smell. Nå har jeg skjønt at om jeg skal klare å prestere godt over tid, er kunst å kunne ta seg et avbrekk med jevne mellomrom.

Jeg er en frøken med mange baller i luften. Jeg stortrives med min hektiske hverdag og alt jeg gjør! Hverdagen min går derfor ganske fort. Det tror jeg flere kjenner seg igjen i. Denne hverdagen kan være stressende. For at jeg skal kose meg og nyte den hektiske hverdagen, må jeg slappe av og hente meg inn med noen roligere perioder. Som nå, med en hyttehelg. Jeg elsker følelsen av å sitte i bilen på vei til fjellet og bare kjenne at alle lister, hverdagslige rutiner, må- og burde gjøre, forsvinner. Da er jeg også ekstra klar for hverdagen igjen, når den kommer tilbake. Etter fire dager på fjellet, kjenner jeg at jeg allerede er veldig gira og motivert for å komme tilbake til jobber, studiene, trening, hverdag og rutiner.
For meg er altså en hyttetur, eller andre former avslapping, en måte å restituere meg på, slik at jeg både trives og har energi til hverdagen.
Husk å ta deg et pust i bakken med jevne mellomrom. Det trenger både kroppen og sjelen.

Nå skal jeg nyte den siste dagen på fjellet. Da er jeg ekstra klar for å komme meg hjem og å få tilbake hverdagen imorgen.
Ha en fin mandag :razz: 

 

Kristine ♥

8 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg