MIN FAVORITT TACO

Alle som følger meg på sosiale medier, vet at jeg elsker taco. Jeg tørr påstå at jeg er en ordentlig tacoentusiast! Ja, jeg spiser taco i hvert fall fire ganger i løpet av uken, ofte mye mer! Grunnen til at jeg liker taco så godt er naturligvis fordi jeg synes det smaker helt fantastisk. Men det som gjør at taco er en favoritt hos meg, er at det i tillegg er raskt, det er sunt, det er mettende og det passer også bra oppvarmet eller som rester.

Jeg prøver ofte ut forskjellige tacooppskrifter. Ettersom jeg spiser taco så ofte, må jeg variere litt. Det er en oppskrift jeg alltid vender tilbake til, og det er denne. Min favoritt taco, hvor jeg steker karbonadedeig med bønner, tacokrydder og rødløk. Den kombinasjonen synes jeg er uslåelig.

Min favoritt taco
Til 2 -3 personer

1 pakke karbonadedeig
1 rødløk
1 boks røde bønner
2 ss hjemmelaget tacokrydder, eller 1 pakke ferdigkjøpt tacokrydder
2 ss tomatpure
0,3 dl vann

Del rødløken i biter og ha den i en panne sammen med karbonadedeig. Stek i 3 -4 minutter til løken blir blank og karbonadedeigen begynner å bli stekt. Tilsett tacokrydder, tomatpure og vann. Rør godt og kok opp. Ha så i røde bønner.
La det hele putre 2 -3 minutter. 

Server med tortillalefser, salat, paprika, tomat, maiskorn, kesam, revet Jarlsbergost, jalapenos og hot tacosaus. Mmmm….Da har du min favoritt taco! I mine øyne blir det ikke stort bedre enn det. Har du en favoritt taco oppskrift?

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg