IS PÅ TERASSEN

For en dag! I dag har jeg befunnet meg på Sørenga mesteparten av dagen, hvor jeg hadde en fotoshoot med Tights.no. Med strålende sol og tjueåtte grader storkoste jeg meg både på land og i vann. Jeg vil tro det er nærmere tjue grader i vannet nå. Vanligvis er jeg en person som ikke er så glad i å bade, men i denne varmen er det jo helt fantastisk!

Den siste uken har jeg stort sett vært på stranden hele dagen og kveldstimene har gått med på utehygge og sosialt. I kveld kjente jeg derfor at jeg trengte noen timer for meg selv. Av og til trenger jeg å være helt alene, senke skuldrene, puste dypt med magen, koble helt og bare nyte. Akkurat det har jeg gjort i kveld med is på på terrassen.

Har du smakt den nye Skyr isen? Jeg synes den er overraskende god til å være laget av gresk yoghurt, men jeg skal ærlig innrømme at jeg fortsatt foretrekker Ben & Jerrys og Häagen-Dazs.

Kveldens skål har jeg fylt min skål med mango, jordbær, blåbær, vannmelon og Skyr karamellis. Det var nærmest sommer i en skål, en utrolig deilig kombinasjon! Nå får jeg hvert øyeblikk besøk av en venninne. Det blir tacoaften og avslapping. 
Håper du nyter fredagen og at du får en riktig så fin helg :grin:

Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg