TING SOM MÅ GJØRES I SOMMER

Sommeren er virkelig kommet til Norge. Til tross for at det er en regnfull søndag, har den siste tiden stort sett vært strålende. Dette er deilig altså! Jeg bare elsker sommeren. Det er årstiden for latter, glede, sene kvelder og sosialt samvær med de man er glad i. I år har jeg bestemt meg for at denne sommeren kommer til å bli fantastisk, noe de siste ukene har gjenspeilet, og jeg har også laget en liste over ting som må gjøres i sommer. 

Bade 
I fjord badet jeg en gang i løpet av hele sommeren. Det er nesten tragisk! I år har jeg allerede badet mer enn jeg har klart å holde oversikt over. Hopp i vannet, svøm, lek og ha det moro. 

Piknik
Det er så koselig å ta med seg en piknik kurv og kose seg med et deilig måltid i finværet. Gjør det enkelt ved å kjøp sushi eller annen take away og pakk med et teppe, eller lag piknikkurven helt selv med engangsgrill, grillspyd, maiskolber eller lignende. Nå som det ikke er lov å grille, kan reker være et alternativ eller tapaspiknik med spekeskinke, kald eggerøre, foccacia, aioli og en frisk salat. Ta gjerne med jordbær og oppdelt vannmelon for en deilig avslutning på piknik måltidet. 

Gå bessegen
Jeg har lenge hatt planer om å gå Besseggen, men det har aldri blitt noe av. I år har jeg huket av en helg i slutten av august hvor jeg endelig skal få gått turen. Norsk fjellnatur er jo så vakkert.

Spise masse is 
Is er synonymt med sommer. I år er det kommet mange isnyheter, samt at de gode gamle klassikerne fortsatt er her. I sommer skal det nytes is flere ganger i uken. Is på pinne, is i kjeks, i beger og is i boks! 

Sove under åpen himmel
Da jeg forrige helg sov under åpen himmel i en hengekøye, ble hele meg fylt med en avslappende og deilig følelse. Er det en ting du må gjøre i sommer, er det å teste å sove under åpen himmel. Det var virkelig en opplevelse i seg selv. Jeg gleder meg til neste helg hvor jeg tar med meg hengekøyen ut igjen!

Leie sup
​Det å stå på et sup board, ser så morsomt ut. Selv om jeg begynner å bli voksen, synes jeg det fortsatt er viktig å leke og more seg. Sup er lek og moro for de voksene. Jeg vet du kan leie sup blant annet på Aker Brygge og på Sørenga i Oslo, og sikkert mange andre steder.

SAMSUNG CSC

Spise blåskjell og drikke vin
Lite sier sommer som blåskjell og vin. Å sitte langs bryggekanten og nyte et godt måltid med noe godt i glasset, eller lage det hjemme sammen med noen en er glad i, er så deilig. Blåskjell og vin må nytes i sommer!

Gjøre ingenting
Ferie er ferie og det er viktig å gjøre ingenting. Om du hele tiden gjør noe i ferien, vil hjernen din oppfatte det som stress. Hverdagen til de aller fleste av oss er allerede ganske stressende. Jeg skal i hvert fall sette av noen dager til å gjøre ingenting, slik at jeg får slappet av og kan koble helt ut.  

Har du noe du vil gjøre i sommer? :grin:

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg