MANDAG, FØRSTE DAG I NY JOBB OG MIDDAG

Riktig god mandag fininger ♥ Har du hatt en fin start på uken? 
Jeg hadde min første dag i ny jobb i dag. Jeg er nå offisielt ansatt på legevakten. Det blir en veldig spennende tid fremover og jeg gleder meg virkelig til å tre inn i rollen som sykepleier, og ikke minst til å lære enda mer!

Jeg starter mandagen med en rolig morgen. Jeg synes det er noe magisk å våkne opp en mandags morgen, ha godt tid, sette på kaffen, tralle litt for meg selv og tenke på at det fine denne uken skal bringe. En god mandagsmorgen, gir et bra utgangspunkt for en bra uke! Etter x-antall kopper kaffe og en god frokost, bar turen til legevakten før min første dag.

Etter jobb, var jeg skrubbsulten og ville laget noe enkelt og godt. Mandag er ofte en restemiddag -dag, hvor jeg bruker opp diverse rester jeg har igjen fra helgen. Dagens middag ble en utrolig god tortillapizza. Jeg smurte tortillalefser med tomatpure og ketchup, før jeg hadde over karbonadedeig som jeg hadde stekt med tacokrydder, løk og bønner. Deretter toppet jeg med ost og hadde tortillaene i ovnen på 225 grader i 10 minutter. Når tortillapizzaene var ferdigstekt, hadde jeg over maiskorn, tacosaus, kesam og ruccola. Det ble så utrolig godt! Har du tacorester, må du lage deg en slik taco tortillapizza. Jeg slukte tre store tortillaer på under et kvarter!

Nå kom jeg akkurat kommet meg hjem fra en treningsøkt. Det ble en lett og rask fullkroppsøkt. Jeg kjente at jeg var tung i kroppen og ønsket ikke presse meg selv for hardt. Det ble benpress, nedtrekk, hip thrust, dips og face pull. En helt ok økt på knappe førti minutter. 

Håper du har hatt en fin mandag. Og du, vær en som sprer glede denne uken. Det er ikke så mye som skal til. Et smil, et kompliment eller en god klem. Det å glede noen andre, gir virkelig innvendig glede til en selv også. Ha en strålende uke  :mrgreen:

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg