UKENS TRENINGSPLAN

Denne uken her har vært utrolig hektisk, noe som har gått utover treningen. Faktisk har jeg knapt trent denne uken! Det har blitt mye jobb, samtidig som jeg har ønsket å være sosial. Dermed har treningen blitt nedprioritert.
Trening er en form for terapi for meg. Et sted hvor jeg stresser ned, får ut negative tanker og henter inn positive energi. Nettopp derfor er det viktig for meg å sette av tid til trening. Nå som jeg har startet i ny jobb og forsøker å sjonglere flere jobber samtidig, er det viktig å ha en plan slik at jeg faktisk får tid til å trene. En annen grunn til at jeg også liker å sette opp en treningsplan over den kommende uken, er fordi at jeg da til en viss grad vet hva jeg skal trene. På den måten unngår jeg å stå i treningsklær og ikke ane hva jeg skal gjøre!

Bilder fra en shoot tidligere i uken med Frida Amundsen. Bilder tatt av og for tights.no. 

Ukens treningsplan for uke 26 ser slik ut:

⋄ Mandag
Jeg liker å starte uken med en fullkroppsøkt. Ja, jeg synes det er deilig å bruke hele kroppen på en mandag! Morgendagens styrkeøkt vil bestå av knebøy, nedtrekk, hip thrust, benkpress, kick back i kabel og facepull. 

⋄ Tirsdag
Da blir det en overkroppsøkt. Mest sannsynligvis med tunge vekter og øvelsene chins med ekstra vekt, dips med vekt, stående roing, skulderpress, revers flyes og franskpress.

⋄ Onsdag
En tung benøkt med frontbøy, hip thrust, ettbens benpress, leg curl og revers hyper.

⋄ Torsdag
Treningsfri eller intervaller avhengig av tid og energi.

⋄ Fredag
På fredag ser jeg for meg en fullkroppsøkt hvor jeg starter med å øve på muscle ups. Deretter blir det utfall, chins, sumo markløft, sidehev og kanskje litt pumping av rumpen på slutten av økten. 

⋄ Lørdag 
En rolig løpetur for å la tankene fly før jeg skal på jobb. 

⋄ Søndag
Hviledag.

Selv om jeg har satt opp ukens treningsplan, er det likevel viktig for meg å kunne ta planen med en viss moderasjon og å være åpen for endringer. Dagsform og lyst er førsteprioritet, så kommer treningsplanen i andre rekke. Om det blir en økt mindre eller om jeg bytter om på dager, er det ingen krise. Jeg tenker alltid langsiktig. 

Nå skal jeg komme meg avgårde. I dag er det hviledag og dagen brukes kun til hygge. Så langt har jeg rukket en hyggelig gåtur med en venninne langs vannkanten med en is i hånden og masse latter. Hvert øyeblikk skal jeg en tur på Sumo å spise middag. Har du vært der? Jeg har aldri spist der før, men har hørt mye skryt om sushien deres. Nam, det skal bli godt :grin: Håper du nyter søndagen og lader opp til en ny uke!

Kristine ♥ 

6 kommentarer
    1. Hei, veldig kult det første bildet. Av nysgjerrighet, hvor lange er styrkeøktene dine?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg