ENKEL HVERDAGSBURGER PÅ FEM MINUTTER

God mandag dere. Håper uken har startet fint :grin: Jeg har vært forferdelig trøtt i dag. Så trøtt at jeg har slitt med å holde øynene åpne! Slik går det når en prioriterer festligheter og sosialt hele helgen, og glemmer at en skal opp halv seks mandagsmorgen. Denne frøkna kommer helt klart til å hoppe i seng tidlig i dag!

Det er ikke mange minuttene siden jeg kom hjem fra trening og nå sitter jeg her med middagen. Mandagsmiddagen skulle lages fort, være god og næringsrik. Da ble det hverdagsburger på fem minutter. Sunn mat trenger virkelig ikke ta lang tid eller være kjedelig!

Enkel hverdagsburger på fem minutter
Til 1 person

1 brødskive, jeg har brukt grovbrød
1/2 pakke karbonadedeig
Salt og pepper
1 skive ost, jeg brukte jarlsberg

Valgfritt tilbehør
Grønnsaker, jeg har brukt squash, løk, maiskorn, paprika og salat
Magert bacon, eller vanlig bacon
Ketchup
Philadephia
Sylteagurk 

Form karbonadedeigen til en burger. Ha på salt og pepper på hver side. Stek karbonadedeigen i en panne med litt smør på medium til høy varme. Burgeren trenger omtrent 2 minutter på hver side avhengig av hvor godt stekt du vil ha den. Legg på ost det siste minuttet. 
Legg gjerne brødskiven ved siden av burgeren på slutten av steketiden så den blir varm. 
Jeg la også en skive med bacon og noen skiver med squash og løk ved siden av burgeren, slik at det fikk steke sammen med burgeren. 
Smør brødskiven med ketchup og phildephia. Legg over grønnsaker og burger.
Server. 

Vips så har du en hverdagsburger som både smaker godt og gjør godt. Jeg laget dobbel porsjon slik at jeg har til lunsj imorgen. Det å lage en stor porsjon når jeg først lager middag, tar stort sett ikke lenger tid, og er noe jeg ofte gjør. Da har jeg en god og sunn lunsj som holder meg mett og full av energi i flere timer! 

Kristine ♥ 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg