PANNEKAKEFROKOST

God lørdags morgen dere ♥  Jeg har nettopp kost meg med en lang og rolig lørdagsmorgen. I dag ble det en deilig pannekakefrokost. Jeg har jobbhelg og starter sent i dag, dermed tenkte jeg at det passet utmerket med en rolig morgen og noe ekstra godt som dagens første måltid.

​Saftige og sunne pannekaker som metter godt og som fyller kroppen med god næring. Om du ikke lager deg en pannekakefrokost, kan disse nytes til lunsj, kveldsmat eller som en dessert. 

Pannekakefrokost
Til 1 porsjon

1 banan
2 ss havregryn
1 egg
3 ss cottage cheese eller kesam
Valgfritt: 1/3 ts kardemomme, 1/3 ts kanel, 1 ts sukringold

Ha alle ingrediensene i en bolle. Miks med en stavmikser for å få røren glatt. Eventuelt kan du bruke en blender eller foodprosessor. 
Stek pannekaker på medium varme i cirka 1,5 minutt på hver side.
Server.

Spis pannekakene som de er eller topp med noe godt. Til mine pannekaker serverte jeg sjokoladekuler, vannmelon, nugatti, kesam, blåbær og frosne jordbær. Kombinasjonen av kesam, blåbær og jordbær oppå pannekakene, synes jeg er veldig god! 

Håper du får en nydelig lørdag. Og du, smil til en fremmed i dag! Det skal så lite til for å gjøre et annet menneske glad. Dessuten føler gir deg en god følelse innvendig når en går rundt å smiler. Med andre ord, ved å smile til en fremmed, blir du hakket gladere selv også!
God helg :grin:

Kristine ♥ 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg