BRUK MANDAGSØKTEN

Mandag igjen! Håper ukens første dag har behandlet deg pent ♥ Jeg startet uken min med en god fullkroppsøkt. Helgen bestod hovedsakelig av sosialt, hygge og kos, og jeg hadde derfor ekstra godt med energi i morges. Det er deilig! Det ble knebøy, chins, utfall, stående roing, hip thrust og skulderpress. En ordentlig gromøkt på rett under en time. Det gav en skikkelig god star på uken! 

Jeg virkelig elsker å få inn en god treningsøkt på en mandag. Det er noe jeg anbefaler alle å sette av tid til. Da setter du på en måte standarden for hvordan resten av uken din skal se ut. Det er ofte mye enklere å fortsette med gode rutiner, når du allerede har gjennomført en økt. Ikke minst er det mange som ofte føler seg trøtte og daffe på mandager. Da er en treningsøkt med på å gi deg en god følelse, overskudd og energi. Noe som kommer til nytte både i dag og senere i uken. Har du fått inn en treningsøkt på mandagen, og det er slik at du senere i uken synes det er vanskelig å komme deg på trening, kan du tenke tilbake på mandagsøkten og den deilige følelsen du hadde etterpå. For følelsen etter en økt, er virkelig magisk god! Bruk mandagsøkten for det den er verdt!

Nå kan resten av uken bare komme, for du er sjefen og dette blir en fantastisk uke! Si det høyt til deg selv! Jeg er sikker på at uken din blir bedre om du velger å tro det selv! Ha en fortsatt god mandag 🤗

Kristine ♥

Siste innlegg