MIN TRENING I SOMMER

Jeg har fått en del spørsmål om min trening i sommer. Hvordan jeg velger å gjøre det med aktivitet og treningsprogram nå som det er varmt i luften og strålende sol, og treningssenteret ikke frister.

Jeg har egentlig ikke et godt og konkret svar på dette spørsmålet. For å være helt ærlig, tar jeg en dag av gangen, trener uten mål og gjør akkurat det jeg føler for. Jeg er akkurat som alle andre og synes ofte at det er lite fristende å gå inn på treningssenteret når solen skinner. Jeg har ingen ferie i sommer og jobber stort sett hver eneste dag. Da er det viktig for meg å bruke tiden godt og nyte det fine været vi har. Nettopp derfor har jeg valgt å ikke ha noen mål med treningen, slik at jeg enkelt kan ta en rask treningsøkt eller droppe hele økten om jeg heller ønsker å gå ut i solen eller være sosial. Blir det flere dager hvor treningen utgår på grunn av finværet, forsøker jeg å gjøre noe aktivt ute. Gå en tur langs stranden eller ta med en venn på en joggetur.
Hovedfokuset mitt ligger på styrketrening og jeg trener stort sett fullkropp hver eneste økt. I tillegg forsøker jeg å ha en kondisjonsøkt i uken. Den har stort sett blitt ute.

Sommeren er en gang i året og disse månedene er fokuset på det sosiale, å nyte livet og solskinnet  :grin:  Gi deg selv litt slingringsmonn i sommer. Livet er tross alt ikke trening. Trening er en del av livet.

Kristine♥ 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg