BOLLER MED GOJI

God morgen denne lørdagen ♥ Håper du har det bra. Akkurat nå lever jeg i en slags rus. Ferierus. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg drar mot Gardermoen om under et døgn! Fordi jeg ikke er så glad i flytmat, har jeg pakket med meg diverse. Flyreisen tar totalt seksten timer og da må jeg ha noe som holder seg godt. Jeg laget derfor disse, boller med goji.

De ble litt flate, men smaken derimot var veldig veldig god. Disse ble ordentlig saftige og smakfulle. Som du ser har jeg brukt gojibær i oppskriften. Gojibær er søtt samtidig som det er syrlig og surt. Jeg synes disse bærene gjør seg veldig godt i bakst. Har du ikke gojibær kan du bytte det ut med rosiner, tørket fiket, aprikos eller rett og slett droppe det. 

Boller med goji
4 -5 stykker

2 egg
30 g mandelmel
100 g mel, jeg har brukt havremel og bokhvetemel. Speltmel og lignende vil også fungere bra. 
1 ts bakepulver
1 ss sukringold
1 ts kanel
1 ts kardemomme
2 ss smeltet smør
2 -4 ss melk
1 håndfull gojibær.

Bland alt godt sammen utenom gojibærene. Start med 0,2 dl melk og øk gradvis. Du skal få en tykk bollerøre.
Rør så inn gojibær.
La røren svelle i 5 -10 minutter mens ovnen blir varm.
Bruk en skje til å lage klatter på en bakeplate. 
Stek på 175 grader i 15 minutter.
Avkjøl på ris. 
Oppbevar de i en lufttett pose hvis ikke alle spises med en gang. 

Også må jeg beklage for disse bildene. Jeg er usikker på hva som har skjedd med kvaliteten. Jeg hadde problemer med opplastningen og ser de ble veldig surrekte. Som den perfeksjonisten jeg er, vurderte jeg å droppe å dele oppskriften med dere, men disse ble så gode at jeg bestemte meg for å dele innlegget uansett. 
Blir det boller på deg i helgen? Uansett hva du gjør, håper jeg du koser deg.

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg