GJØR DIN GREIE

Spørsmålet om hvordan jeg trener, dukker stadig opp. Og for all del, jeg skjønner det. I dagens samfunn lever vi i et overflod av sosiale medier og påvirkninger utenfra. De aller fleste sammenligner andres hår, sminke, antrekk, liv, trening, mat, osv, osv, opp mot seg selv. Det er to viktige ting å huske på her.
1. Sosiale medier er bare en ørliten del av et menneskes liv. Det er stort sett høydepunktene i livet som blir delt. Det er altså ikke et realistisk bilde av en persons liv. 
Og
2. Det som fungerer for deg, fungerer ikke nødvendigvis for meg, for kjæresten din, for venninnen din eller mammaen din. Vi mennesker er forskjellige.

Derfor sier jeg; gjør din greie. Hvis du trives med det du gjør og det fungerer for deg, så gjør det! Gi litt mer fa** i det alle andre gjør. Legg vekk den dårlige samvittigheten fordi du gjør noe annerledes. Det at du gjør din greie og ikke nødvendigvis gjør det samme som din bestevenninne eller meg, er bare et tegn på at du jobber mot å bli den beste utgaven av deg selv. 

Jeg har selv brukt så alt for mange år av livet mitt på å sammenligne meg med andre og å følge nag fordi jeg da gjorde noe ulikt eller ikke følte meg godt nok. I dag gjør jeg det som gir meg glede og lytter til min egen indre røst, og jeg har aldri følt meg bedre!
Tørr å vær deg selv og gjør din greie. I det lange løp, vil det gi deg så mye mer styrke og glede enn å forsøke å kopiere noen andre. 

Kristine ♥

8 kommentarer
    1. Amen! Så flott at du poengterer dette og går foran med et godt eksempel for dine lesere! Det er så altfor mange som lar seg styre av hva andre gjør og ytre press, fremfor å følge sine egne behov.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg