OVERVANT DØRSTOKKMILEN

God morgen dere ♥
Jeg har akkurat kommet ute fra dusjen etter en treningsøkt. Nå sitter jeg her med en kopp kakao og smiler bredt. Dagen i dag er ganske hektisk, slik at om jeg skulle rekke en treningsøkt måtte det bli på morgenkvisten. For å være helt ærlig, var jeg totalt umotivert. Å trene grytidlig, er ikke helt min stil. Jeg hadde heldigvis vært smart og pakket klart treningstøyet i går kveld. I dag morges var det bare å hoppe inn i treningsklærne. Hjernen min vridde seg godt et par ganger. ‘Kristine, skal du virkelig gidde å trene nå?’ Jeg måtte sparke meg selv hardt i rumpen for å komme meg avgårde. Et godt kvarter senere var jeg på vei til trening og nå er jeg så fornøyd med at jeg gjorde det.

Treningsøkten var ordentlig tung de første ti minuttene, men så våknet jeg gradvis mer og mer og det endte med en skikkelig god treningsøkt. Jeg gjorde frontbøy, chins, hip thrust, push ups, utfall og skulderpress. Følelsen etterpå dere, den var så god! Det er virkelig noe magisk med følelsen over å ha overvunnet dørstokkmilen. Den treningsgleden og mestreningsfølelsen er ubeskrivelig god!

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om å gi det ti minutter. Det å bare komme seg på trening og så si til deg selv at om du fortsatt ikke har lyst til å trene etter ti minutter, så skal du få dra hjem . Det har reddet meg mange ganger. Stort sett er treningsgnisten på plass etter ti minutter. Og den følelsen du får da, er så ubeskrivelig god! Jeg er i hvert fall veldig blid og fornøyd nå. Trening om morgen gjør meg i ekstra godt humør :mrgreen: Ha en strålende dag!

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg