GJØR DETTE I DAG

Du er et fantastisk vesen som har ufattelig mye å være takknemlig for. Om du ikke selv ser hvor heldig du er, ønsker jeg at du gjør dette i dag:

Tenk på tre ting du er takknemlig for akkurat i dag. Det kan være hva som helst. At solen skinner, at du skal møte en venn, at du har tak over hode eller noe helt annet. 
Gå inn på badet og smil stort til deg selv i speilet. Det kan kanskje føles forferdelig rart, men selv om du tvinger deg selv til å smile, registrerer hjernen din et smil og det vil faktisk gjøre deg gladere. 
Vær aktiv i minimum 15 minutter. Om du tar deg en treningsøkt eller om du går en tur, har lite å si. Bevegelse er uansett godt for kroppen og vil utløse behagelige hormoner. 
Send en sms til en venn eller et familiemedlem du ikke har snakket med på lenge. Det trenger ikke å stå noe mer spennende enn at du ønsker vedkommende en fin dag, men skriv noe som viser at du har vedkommende i tankene. Å glede andre, gir glede tilbake. 
Smil til en fremmed. Det skal så lite til, men et smil kan gjøre underverker. Kanskje er ditt smil den eneste vennligheten denne personen ser i løpet av dagen. 
Ta deg en to minutters pause. Sett gjerne på alarmen på mobilen om du ønsker det. Sett deg godt til rette i en stol eller legg deg ned på gulvet og forsøk å puste rolig og fokusere på din egen pust i disse to minuttene. Som en slags meditasjonsrunde. 
Og til sist; gi deg selv et klapp på skulderen. Du er et j**elig bra menneske som har så mange gode kvaliteter og egenskaper. Husk det og gi deg selv et klapp på skulderen for det du gjør. 

Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg