GRATINERTE FISKEKAKER – SUNN MIDDAG PÅ 10 MINUTTER

Hei mandag og hei hverdag. Dagens agenda var full av avtaler og da tyr jeg til raske middagsalternativer. Enkelt, rakst, sunt og godt. Det er slik jeg liker middagen min i hverdagen. Ja, jeg er, som dere vet, veldig glad i å lage mat, men i en hektisk hverdag liker jeg at det går raskt. I dag laget jeg gratinerte fiskekaker. Dette er en sunn middag på 10 minutter, som både smaker godt og gjør godt.

Det finnes mange bra ferdigkjøpte fiskekaker på markedet i dag. Her har jeg brukt Lofoten 86 % fiskeburger, men det finnes også mange andre varianter. Selv forsøker jeg alltid å velge en variant med minst 80 % fisk. Ønsker du å lage fiskekakene dine selv, har jeg en oppskrift på seifiskekaker her.

Gratinerte fiskekaker – sunn middag på 10 minutter

Fiskekaker, jeg brukte Lofoten 86 % med ørret og kveite
Tomat
Ost, jeg brukte 2 skiver Jarlsbergost per fiskekake 
Sennep, jeg brukte vanlig grov sennep 
Smøreost, jeg brukte Kavli med chili paprika 
Grovbrød, jeg har brukt ekstra grovt brød fra Rema 1000
Ønsket grønnsaker, jeg har brukt løk, ruccola, tomat og agurk 

Legg brødskiver utover en bakplate. Smør på sennep og smøreost på brødskivene.
Legg fiskekaker ved siden av brødskivene. Topp med tomat i skiver og ost.
Stek på 225 grader i 5- 6 minutter, til osten har smeltet og brødskivene har blitt lett sprø.
I mellomtiden kutter du grønnsaker i skiver.
Når fiskekakene og brødskivene er ferdige, legger du brødskivene på en tallerken. Ha over grønnsaker, fiskekaker og mer grønnsaker.
Server.

Så enkelt og så godt :razz: Gratinerte fiskekaker passer like bra til middag, som til kveldsmat eller lunsj!

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg