Å GODTA SIN EGEN KROPP

Den største utfordringer for kvinner flest i dagens samfunn, er å lære å godta sin egen kropp. Det tok meg mange år og masser med energi for å lære og komme overens med meg selv, min kropp og den jeg er. Kanskje det viktigste jeg har lært, er at det forholdet jeg har til min kropp, gjenspeiler hvordan jeg har det i til meg selv og om jeg har det bra med den jeg er.

Hvordan ser du egentlig på din egen kropp? Sier du stygge ting til deg selv når du ser deg selv i speilet? 
Hvordan behandler du deg den? Griper du tak i sideflesket og kaller deg selv tykk? 
Om du gjør noe som ikke er planlagt, som å miste en kaffe kopp i gulvet, skjeller du deg selv ut? Kaller du deg selv dum og klumsete?
Eller er det slik at du lytter til kroppen din, behandler den med kjærlighet og omsorg?

Jeg kan ærlig innrømme at går vi fem år tilbake i tid, gjorde jeg de tre førstnevnte. Heldigvis har jeg jobbet mye med meg selv og i dag kan jeg med hånden på hjerte si at jeg gjør sistnevnte. Det å ta seg tid til å lytte til kroppen din, gjør underverker for hvordan du har det med deg selv. Kroppens signaler forteller deg hva den vil og ønsker. Om du trenger mat, om du trenger hvile, om du trenger en god klem eller en varm dusj. Ta deg tid til å lytte til den og gjør kjærlig det den ber deg om å gjøre. 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg