HEMMELIGHETEN TIL VEKTNEDGANG

Den store hemmeligheten til vektnedgang, er noe de aller felste vil alle ha. Beklager å si det dere, men sannheten er at det ikke finnes noe hemmelighet!

Jeg skulle så ønske at noen fortalte meg dette da jeg først begynte å trene og spise sunnere, og hadde et mål om å endre kroppssammensetningen min. Jeg prøvde så mye forskjellig! Sannheten er dessverre at om noen forsøker å selge deg en quick fix, ja da er det for godt til å være sant. Løp! Kom deg langt vekk! En rask diett, suppekur, slankepiller eller lignende, vil aldri gi deg langvarige resultater.

Hemmeligheten til vektnedgang er å være konsistent. For det tar tid. Det er ikke snakk om en kortvarig løsning, men en langvarig livsstilsendring du trives med og som du kan opprettholde livet ut. 

Mitt beste tips om du ønsker å komme i gang med trening og et sunt kosthold, gå ned i vekt, stramme opp, eller lignende, er å prøve nye ting. Absolutt alle kan gå ned i vekt. Det vanskelige er å holde vekten nede når du har nådd målvekten din. For å finne en livsstil du kan leve med over tid, slik at du klarer å opprettholde resultatene dine, er det viktig å finne en aktivitetsform du liker. Det finnes mange treningsmuligheter, løpeturer, dansing, crossfit, styrketrening, svømming, klatring, og en hel del andre ting. Gjør en form for aktivitet som du synes er morsom og som gjør at du kommer deg på trening flere ganger i uken. Trening skal gi deg energi og mestringsfølelse. Riktignok ikke hver eneste treningsøkt, men mesteparten av dem. 
Det samme gjelder kostholdet. Prøv ut nye oppskrifter og nye matvarer. Selv om brokkoli er sunt, må du ikke på død og liv spise brokkoli om du ikke liker brokkoli. Miks, triks og ha det morsomt på kjøkkenet. Det finnes mange sunne matvarer og oppskrifter. Prøv deg frem og finn god og næringsrik mat som du liker og som du får glede av å spise. På den måten vil du også å spise slik livet ut. Og den eneste måten du klarer å holde på resultatene dine, er om du liker det du har gjort for å komme deg dit. 

Det er hemmeligheten dere. Å tørre å eksprimentere, prøve nye ting og finne ut hva du liker. På den måten vil du ikke bare nå målet ditt, men klare å holde på resultatet ditt livet ut. 

Kristine ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg