God morgen dere ♥ Håper Mandagen behandlet deg pent og at du er klar for tirsdag og en ny dag.
I går hadde jeg en enkel og god lunsjwrap i matboksen. Disse tok under fem minutter å lage! I tillegg er wrappene fylt med masse gode næringsstoffer som gjør at både kroppen og hodet holder på energien og konsentrasjonen utover dagen. Jeg laget mine lunsjwrap dagen før, altså søndag kveld, og oppbevarte de i kjøleskapet i løpet av natten før jeg la de i vesken på morgenkvisten. Da smakte de fortsatt godt når jeg spiste dem i lunsjpausen.
Enkel og god lunsjwrap på under 5 minutter
Wraps eller lomper, her har jeg brukt vanlige tortilla lefser
Wasabi, valgfritt
Kesam, eventuelt phildephia
Røkelaks
Grønnsaker, jeg har brukt salat, agurk og paprika
Smør lefsene med et tynt lag wasabi. Ha så over et godt lag med kasam. Jeg brukte 1 stor spiseskje kesam per lefse.
Legg over røkelaks i skiver, salatblander og agurk og tomat i biter.
Rull sammen og pakk hver wrap inn i aluminiumsfolie. Da holder lunsjwrapene seg godt i flere timer.
Slike lunsjwrap kan naturligvis fylle med annet godt pålegg også. Skinke, ost, avokado og tomat er en annen favoritt, eller kokte egg med spinat og spekeskinke. Her er det mange muligheter og bare fantasien som setter grenser. Prøv deg frem og finn din kombinasjonsfavoritt!
Kristine ♥
Sigrid:
Ja, gjør det 🙂
Så enkelt og godt. Jeg skal prøve 🙂