DU ER GOD NOK

God morgen lørdag ♥ I dag vil jeg bare komme med en liten påminnelse. Ser du etter negative ting ved deg selv, noe alt for mange av oss gjør, vil du finne dem. Ser du etter årsaker eller grunnen til at du ikke er bra nok, vil du helt klart finne dem.

Vi mennesker flest, er dyktige i å hakke på oss selv og se hver minste lille negative ting. Det gjør at vi føler oss dårlige, mindre verdt og tviler på oss selv. Selvfølelsen synker.  Men du, du har et valg! Velg å vær bevist på egne dine tanker og hva du sier til deg selv. 

Slutt å å granske deg selv i speilet etter feil og mangler. Slutt å hakk på deg selv om dagen ikke gikk helt som forventet. Slutt å si til deg selv at du ikke er bra nok. Ikke kast bort energi og følelser på noe som bare gir deg negative følelser. Du er god nok!
Kjenner du at de negative tankene sniker seg på, si til deg selv at de ikke er reelle og at de bare er dumme tanker som lurer deg. La disse tankene passere. 
Du er god nok! Tenk det. Si det høyt til deg selv. Bestem deg for det!

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Martine:
      Tusen hjertelig takk for en veldig hyggelig kommentar Martine. Setter veldig pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord og en hilsen. Det betyr mye. Og takk for at du følger med 🙂

    2. Hei, jeg er relativt fast leser av bloggen din (over flere år), men leser/skriver sjelden kommentarer. Fikk bare lyst til å takke for at du fokuserer på psykisk helse, og glede – treningsglede, matglede osv. Samtidig som du viser at ikke alle dager er like bra.

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg