HØSTGLEDER

Oktober er rett rundt hjørnet. Tenk at det bare er tre måneder igjen av året! Jeg kjenner virkelig på kroppen at høsten har gjort sin ankomst og at blir kaldere og mørkere for hver dag som går. Jeg har et ambivalent forhold til denne årstiden. Ja, jeg liker fargene og innekos, men jeg er ikke fan av mørke og kalde dager. Høsten kommer uansett om man vil eller ei. Derfor forsøker jeg å finne små ting å glede seg over. Trenger du noen høstgleder? 

Se på de vakre fargene
Det er så nydelig når trær, blomster og annet i naturen får de lekreste farger. Skogen er et kunstverk i seg selv på denne tiden av året. Ta deg tid til å se dem!

Nyt tid foran peisen
Selv elsker jeg peiskos! Jeg kan sitte timesvis foran peisen og bare kjenne på varmen og høre den deilige knitringen fra veden.

Finn deg en ny serie
Høst og vinter er absolutt tid for mer innekos. Det kommer flere nye seier i høstmånedene. Å pakke seg inn i et pledd og se på en ny favorittserie, kan være ganske så avslappende og deilig.

Pakk deg inn i ullgensere
Hvert år ender jeg opp med å kjøpe flere ullgensere. Å pakke seg inn i en stor, fluffy og deilig ullgenser, er så deilig!

Pust inn den gode høstluften
Det er noe friskt, klart og kjølig ved høstluften. Det føles som den renser opp i hele kroppen. Å ta seg en tur i skogen, gjerne med en termos og en nistepakke, er virkelig befriende på denne tiden. 

Tenn stearinlys
Når mørket kommer snikende, tenn masse stearinlys i stuen og lag det ordentlig koselig inne.

Det blir lettere å sove
Det synes i hvert fall jeg. Både det at det er mørkere og kaldere, gjør at jeg sovner både fortere og sover dypere.

Norsk frukt og rotgrønnsaker
Det er høytid for godsaker som plommer, epler, rødbeter og gulrot. De kortreiste og norske fruktene og grønnsakene er absolutt de beste! Lag noe godt med de deilige råvarene høsten tilbyr.  

Lag kakao
En stor, varm og god kopp kakao, og da mener jeg den ordentlige varianten laget på smeltet sjokolade og melk, er kanskje noe av det beste med høsten!

Hva gleder du deg over med høsten? Del gjerne dine høstgleder med meg.
Selv om det blir mørkere og kaldere, håper jeg høsten bringer mange gode øyeblikk for deg og dine :grin:

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg