Å HA DET BRA

Det å ta vare på seg selv, spise sunt og trene har nærmest blitt en trend. Ut fra denne trenden får jeg av og til følelsen av at man må leve sunt, spise masse salat og lite sukker, og være i aktivitet, med styrketrening og intervaller, for å ha det bra. Men er det egentlig slik? Nei, mener jeg.

For meg handler det å ha det bra om andre ting enn trening og mat. Jeg tror at det å ha det bra, starter innenfra. En har det bra når en kjenner seg komplett som menneske, om det så bare er for et brøkdel av et sekund. Jeg har det bra når jeg er sammen med de menneskene som betyr noe for meg og når jeg er i nuet og setter pris på det som er i livet her og nå.

For all del, trening og kosthold, påvirker også at jeg har det bra. For jeg har det bra når jeg har full av energi, føler meg sterk og glad. Og ikke minst, har jeg det virkelig bra når jeg er på trening og føler at jeg er i mitt ess. Men når alt kommer til alt, har jeg det best når hjertet mitt smiler. Det krever så mye mer enn hva jeg putter i meg og hvordan jeg beveger meg. Det å ha det bra starter med å være takknemlig, ta vare på seg selv både fysisk og psykisk og å nyte det som er her og nå. 

Når kjenner du at du virkelig har det bra? Gjør noe for deg selv i helgen som blomstrer opp en god følelse innenfra. Det fortjener du!

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg