HVA GJØR DEG GLAD?

Riktig god lørdags formiddag ♥ I dag har jeg en utfordring til deg. Bruk et lite minutt til å skrive ned hva som gjør deg glad. Finn frem et hvitt ark og en penn. Sett på stoppeklokken og skriv i vei. Skriv ned absolutt alt som popper opp i hodet ditt, fra å dra på ferie til å lukte på blomster.

Å gå en tur i skogen og ta meg tid til å høre på fuglekvitteret, å klemme noen jeg er glad i, å ta en lang varm dusj, virkelig nyte morgenkaffen, trene, spise et godt måltid men venner, å glede andre, å ta på meg fargerike klær, le høyt, skru på musikk å danse uhemmet på stuegulvet, sette meg ned i noen minutter og ikke gjøre noen ting, ta en kveld for meg selv med vin, sjokolade og spennende bøker….Ja, jeg kan fortsette i det uendelige. Dette er noen av tingene som gjør meg glad.

Når du har brukt dette lille minuttet på å skrive ned hva som gjør akkurat deg glad, vil jeg gi oppfordre deg til å gjøre noe som gjør deg glad. Velg noen punkter fra listen din og gjennomfør disse!
Det er faktisk slik at lykke er noe vi må skape selv i våre egne liv. Det å ha det bra, handler blant annet om å gjøre de tingene som gjør deg glad. Det som får frem smilet hos deg, gir deg en god følelse innvendig og som får deg til å føle deg vel. Så uansett hva planene dine er denne helgen, sett av noe tid til deg selv, hvor du kan gjøre akkurat det du føler for og som gir deg en følelse av lykke innvendig.

Riktig god helg :grin: 

Kristine ♥

Siste innlegg