DILLA PÅ

For tiden har jeg dilla på

Relax Melodies
Denne appen er helt genial for å finne roen på kveldstid. Den gir deg beroligende lyder som fossefall og regn. Jeg forsøker å sette den på 10 -15 minutter før jeg skal legge meg, for at hjernen skal skru seg av og kroppen skal roe seg ned.

Is
Det er noe med de salte, sprø sjokoladekulene som gjør at jeg har fått helt dilla på denne karamellisen. Den er så god! Før jeg dro på ferie har jeg stort sett tatt et par spiseskjeer hver eneste dag etter middagen de siste ukene.  

Smale knebøy på vektplate
Denne øvelsen har jeg fått ordentlig dilla på. Jeg tar naturligvis vanlig knebøy først og andre tyngre øvelser, men legger denne inn på slutten av økten. Gjerne med et høyt antall repetisjoner mellom 12 -20. Det brenner skikkelig i forside lår.

Sneakers
Altså, hallo, hvor styggkule er ikke de nye skoene mine? Jeg bare elsker dem! Jeg har brukt dem hver eneste dag siden jeg kjøpte dem forrige uke. Mitt nye crush!

Happier
På flyet til Malaga oppdaget jeg podcasten Happier with Gretchen Rubin. At følelsen av glede og lykke, ikke bare er noe som oppstår, har jeg skrevet om tidligere. Og det er nettopp dette Rubins podcast handler om. At du kontrollerer din egen lykkefølelse. Podcasten gir enkle og effektive tips til hvordan du kan bringe litt mer lykke inn i hverdagslivet. Jeg fikk helt dilla på denne podcasten fra første episode og har allerede lyttet igjennom femten stykker!

Stronger crop top
Jeg synes fargene på denne toppen var ordentlig sommerlig og fin. Den gir meg en ordentlig sommerfølelse. Den kommer til å brukes ikke bare nå på ferie, men gjennom hele vinteren for å få et snev av sommerfølelse. 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg