DENNE UKEN

God formiddag dere og riktig god mandag ♥
Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg er nok november den måneden jeg liker minst i løpet av året. Oktober er ofte en fin høstmåned og i desember er det god julestemning. I november derimot, er det ikke noe spesielt, jeg venter egentlig bare på neste måned. For å gjøre den første uken i november litt bedre, har jeg fem ting jeg vil gjøre denne uken. 

Bilder fra en kaffe-spasertur med en venninne i går. Ja, jeg hadde på meg jakke også. Hihi….

Denne uken skal jeg bruke 10 minutter med appen Calm hver eneste kveld. Jeg har skrevet om denne appen før, og den gjør virkelig underverker for meg. Setter jeg på den før jeg legger meg, roer jeg meg ned, “skrur av” hjernen og sover så mye bedre. 

Denne uken skal jeg sette opp et treningsprogram til meg selv. Som jeg skrev forrige uke, har jeg trent uten mål og mening den siste tiden. Nå føler jeg meg motivert og klar for å få et fast oppsatt treningsprogram igjen og å trene mer målrettet. 

Denne uken skal jeg ta meg en alene kveld. Jeg har en ganske hektisk hverdag med mennesker rundt meg stort sett hele tiden og jeg kjenner med jevne mellomrom at jeg trenger en real kosekveld i mitt eget selskap. Det trenger jeg nå! Denne uken skal jeg sette av en kveld til meg selv med et glass vin, en god middag eller sushi, tente lys og boklesing. 

Rydde i treningsklærne. Jeg har så utrolig mye treningsklær akkurat nå. Det er et eneste stort rot! Jeg skal ta en runde og få lagt ut masse av plaggene på Tise. Er du interessert i treningsklær, de aller fleste plaggene er helt nye eller minimalt brukt, sjekk ut kristine_aure på Tise.

Gå en fin skogstur. Det er meldt rundt syv – åtte grader hele uken. Før vinteren virkelig gjør sin anmarsj, vil jeg benytte meg av de fine høstfargene. Jeg skal pakke med meg en termos, ta på meg gode varme klær, tusle i skogen, se på alle de nydelige fargene og puste med magen. Det er terapi for kropp og sjel.

Har du noe du vil gjøre denne uken?  Uansett håper jeg du får en helt fantastisk uke!


Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg