FITNESS GJORT ENKELT – NY YOUTUB-SERIE

Da er jeg altså på YouTube dere!   Fitness Gjort Enkelt er en Youtube -serie jeg og min bestevenn Per Øystein står for. Formålet vårt er å opplyse folket og å rett og slett gjøre fitness enklere for dere.

Du lurer kanskje på hva vi legger i ordet ‘fitness’. Sjekker du ordet fitness i den anerkjente Cambridge English Dictionary får du opp ‘det å være i fysisk god form og å være sunn’. Synonymer som god helse, god form og velvære kommer opp. Det er nettopp det vi legger i fitness. Vi vil snakke om emner som er relatert til helse, trening, kosthold og velvære.

Per Øystein er utrolig kunnskapsrik, og jeg tørr påstå at han er en av Norges smarteste når det gjelder trening og fitness. Han har blant annet en mastergrad i muskelfysiologi og er utdannet personlig trener. Jeg har, som mange allerede vet, studert ernæring og er utdannet personlig trener og sykepleier. Per Øystein og jeg håper på at vi sammen kan lære dere og gjøre fitness enklere for dere. I første episode tar vi en intro av oss. I episode to, snakker vi om protein og hvor mye protein du egentlig trenger. Du kan se episode en her og episode to her. Det vil komme en ny episode hver uke.
Har du noe du lurer på eller et tema du vil at vi skal snakke om, legg gjerne igjen en kommentar her eller på YouTube, eller send Per Øystein eller meg en melding på instagram, @perstein og @kristine_aure.
Vi håper begge to at dere vil like disse filmene og at dere følger med.


Kristine og Per Øystein♥

12 kommentarer

Siste innlegg