SØNDAGSFROKOST

Finnes det noe bedre enn lange late søndager med en skikkelig god søndagsfrokost? Jeg tror ikke det. I hvert fall ikke som jeg kommer på akkurat nå!

Lange søndagsmorgener med en god frokost og et par kopper kaffe, er helt fantastisk i mine øyne. Det gir en skikkelig god start på dagen og fyller på med god energi til den kommende uken! I dag ble jeg invitert på søndagsfrokost hos en venn. For en luksus!

Vi dekket på bordet, laget eggerøre, stekte rundstykker, traktet kaffe, laget vafler og fant frem masse godt pålegg; brunost, cottage cheese, brie, blåmuggost, honning, syltetøy, tomat, paprika, skinke, spekeskinke og sursild. Og, ja, jeg slo til med julebrus til frokosten. Jeg har ikke drukket julebrus i år, så da jeg så glassflasken på butikken i går, bare måtte jeg kjøpe en! Hvert år klarer jeg ikke helt bestemme meg for om jeg faktisk liker smaken på julebrus eller ikke. Det er veldig søtt! Men når jeg drikker av glassflasken og får smaken i munnen får jeg så mange gode barndomsminner og blir fylt med små sommerfugler innvendig. Derfor elsker jeg julebrus!

Det er virkelig noe magisk med nystekte rundstykker, nytraktet kaffe og godt pålegg.  En drøy time satt vi å nøt frokosten, spiste, pratet og koste oss. Som du ser av bildet over, er jeg rimelig fornøyd med søndagsfrokosten! Nå skal vi rydde av bordet, før resten av dagen skal gå med til vennekos og hygge. Håper du også har en skikkelig god søndagsmorgen og at du får en riktig så god søndag . Lag opp til en ny uke, dere!


Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg