STOR KOSEPAKKE

                                                                                                                                                                                                         Inneholder sponsede produkter

Jeg må bare vise dere denne fantastiske pakken jeg fikk fra Tights i helgen. Ja, produktene er sponset, men jeg får ikke penger for å skrive dette innlegget, jeg synes bare det var så mye godt her at jeg vil fortelle dere om pakken.

Denne pakken kalles Stor kosepakke. Og jeg skjønner hvorfor. Her er det så mye å kose seg med!

Jeg er generelt litt skeptisk til en del sukkerfritt godteri, da jeg synes mye smaker litt rart eller falskt, men jeg ble ordentlig positivt overrasket over kosepakka. Spesielt må jeg trekke frem Monster sjokoladene og Monster proteinbaren. Den hvite monster sjokoladen er knall god! Den smaker ordentlig hvit sjokolade. Monster proteinbaren er min favorittbar sammen med Barbells og Questbars. Denne inneholder karamell og peanøtt og minner om snickers. Den er veldig god! Barbells proteinpuddingene er også en favoritt hos meg fra før av. De bruker jeg over havregrøten min, som en enkel snacks eller i bakst. Jeg tørr også påstå at Monster chipsen er den beste sunnere varianten av chips som er på markedet. De er sprø og har en god smak.

I tillegg var det masse annet godt i pakken som diverse sursøte godisbiter fra Monster og Pandy, sjokoladetrøfler, mer sjokolade og energidrikk. Jeg har i hvert fall mye å kose meg med fremover!


Kristine ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg