ROLIGE DAGER

Riktig god onsdag dere  Håper uken har behandlet dere bra så langt. Jeg vil si jeg har en ganske så deilig uke denne uken. Jeg jobbet mandag og i går, men nå har jeg fri til lørdag. Jeg har tatt meg en tur på hytten og er klar for noen ordentlige rolige dager. Jeg har pakket med meg to bøker og lastet ned flere podcast.

Jeg skal bare ærlig innrømme at jeg lett blir stresset i hverdagen. I dagens samfunn skal vi få til alt, prestere, levere, være sosiale, ha masse energi, jobbe og stå på. Noen ganger kan det bli litt mye. Nettopp derfor er det veldig viktig for meg å ta noen slike rolige dager av og til. Skal jeg være hjemme, har jeg lett for å fylle opp kalenderen på de dagene jeg har fri. Det er alltid noe jeg burde gjøre eller bekjente jeg ønsker å se. Reiser jeg bort derimot, enten om det er på hytten eller et helt annet sted, får jeg pustet ordentlig ut, senket skuldrene og slappet av. 

Mange forbinder stress med noe negativt, men det er viktig å huske på at stress kan være noe positivt. Stress kommer i nemlig  to former. Det er positivt stress som kan gi deg ekstra prestasjonskraft som for eksempel før en eksamen eller en presentasjon, og negativt stress som er der konstant og setter seg i kroppen din. Er du som meg, føler deg lett stresset, er det viktig å ta seg tid til å  stresse ned til slik at det hverdagsstresset ikke setter seg i kroppen. Det finnes mange måter å stresse ned på, alt fra trening, til meditasjon og det å reise bort.  For meg er sistnevnte, det å reise bort og få et avbrekk fra hverdagen med noen rolige dager, veldig viktig. I tillegg bruker jeg trening som mental avkobling i hverdagen. 

Nå har jeg akkurat satt meg ned foran peisen og har planer om å sitte her en god stund og bare lytte til lyden av brennende tre. Det er avslappende! Håper du har en fin onsdag. 

Kristine​ ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg