SMILER -LISTEN

Hei og hopp og god mandag! Har du hatt en bra helg? I dag våknet jeg ekstra tidlig, ja, faktisk en drøy halv time før vekkerklokken ringte. Da jeg allerede var våken bestemte jeg meg for å stå opp, koke meg kaffe og lage meg en liten smiler -liste. 
Jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner i hvert fall på kroppen og energien at vinteren nærmer seg. Nettopp derfor synes jeg det passet godt med en smiler -liste. En liste over ting jeg smiler for akkurat i dag, her og nå. 

Min smiler -liste brukte jeg ti minutter på. Jeg kunne sittet en hel del lenger, men jeg synes ti minutter holdt. Da tok jeg frem pen og papir, satte jeg på stoppeklokken og skrev i vei. Absolutt alt som poppet opp i hodet mitt, skrev jeg ned. Eksempler fra listen min er at jeg smiler for at jeg har tak over hodet, at jeg har en jobb jeg stortrives i, at jeg har en kropp som kan få meg fra a til å, og lunger som fyller meg med luft. Jeg smiler for gode kolleger, at jeg har verdens beste venn, at jeg gleder meg til de neste to dagene med akutt kurs og at jeg skal spise middag med en venninne senere i dag. Ja, det og en hel del andre ting smiler jeg for!

Bruk noen minutter på å skrive en smiler -liste du også. Du trenger ikke bruke så lang tid som ti minutter, slik jeg gjorde. Du kan for eksempel bruke to minutter eller fem, men bruk en brøkdel av tiden din i dag på å skrive en liste over hva du smiler for. Jeg kan garantere at du vil smile langt større og bredere etterpå, samt at mandagen din med en gang føles litt bedre og at du blir i godt humør. Ha en strålende mandag :grin:

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg