TYNNE PROTEINPANNEKAKER

                                                                                                                                                                                                                   Inneholder add-linker

Proteinpannekaker dere, blir vi noen gang lei det? Jeg tror i hvert fall aldri jeg kommer til å gjøre det! Jeg kan helt klart spise proteinpannekaker hver eneste dag, enten det er tynne, tykke, små eller store pannekaker. 

Etter at jeg kom hjem fra trening i dag, hadde jeg lyst på noe søtt, godt og raskt. Da ble det nettopp tynne proteinpannekaker. Saftige, mettende og skikkelig gode. Disse tar ikke mange minuttene å lage og vips har du et fullverdig og kjempe godt måltid! 

Tynne pannekaker
Til 1 porsjon

2 egg
100 g kesam
1 dl havremel
1/4 ts salt
1/4 ts kardemomme
1/3 ts kanel
1 ts sukringold
1 dl melk

Bland alt godt sammen.
La røren stå å svelle i 4 -5 minutter.
Stek pannekaker på middels varme i en panne med litt kokosolje, eventuelt smør.
Spis og nyt.

Jeg synes denne pannekakeoppskriften er så god i seg selv at det ikke er nødvendig med mye pålegg eller topping. Men for å gjøre ekstra stas på tallerkenen, toppet jeg pannekakene med en halv karamell proteinbar i biter, karamellsaus, sharon og en kule iskrem. Det ble nesten som en slags dessert! Luksus på en mandag, altså!
Har du lyst på noe ekstra godt i dag, test tynne pannekaker til kveldsmat. Håper det smaker og ha en fortsatt fin mandag.

Kristine  ♥

7 kommentarer
    1. Hei 🙂 Jeg trener omlag 5 økter i uken, derav gjerne 4 stk inneholder mye løping; noen rene kondisjonsøkter, og noen økter der treningen er todelt med kondisjon og styrke med egen kroppsvekt. slik som dette har jeg holdt på i 1-2 års tid, og jeg har oppnådd gode resultater av treningen, både mentalt og fysisk!:-) Jeg har allikevel begynt å se meg litt lei av mine egne treningsrutiner, og jeg lurte på om du har noen tips til enkelte økter: jeg ønsker hovedsakelig å gå noe bort fra løpingen og heller trene for å bli «strammere», om det gir mening? Hvordan treningstype bør jeg egentlig ta i bruk her? Håper på svar!! Ha en fin tirsdag <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg