DAGENS IHERB PAKKE

I går kveld var jeg en tur på posten og hentet denne pakken fra iHerb. Selv om jeg ikke bestiller fra iHerb like ofte som jeg gjorde før, helsekostbutikkene i Norge er jo blitt såpass, handler jeg fortsatt jevnlig på iHerb. Ofte har iHerb flere og rimeligere produkter, og de har en rekke ting som man ikke får kjøpt i Norge. Probiotikatilskuddet jeg bruker er et eksempel. Jeg har fortsatt ikke funnet en probiotika med så høyt innhold av bakteriestammer i Norge.

Dagens iHerb pakke
Hot cinnamon spice te
Denne teen er en av mine favoritt teer! Den minner litt om jul. Jeg liker også at alle teene til Harney & Sons kommer i fine bokser, slik at de kan stå fremme på kjøkkenhyllen til pynt. 
Healthy Origins probiotika
Denne har dere sett mange ganger før. Det er den samme probiotikaen som jeg har brukt i 3 -4 år. Den inneholder en høy og variert andel bakteriestammer. I mine øyne er det en av de beste probiotikaene på markedet. Den har virkelig gjort underverker for magen min! 
Trøffel havsalt
Denne er bare så god! Jeg bruker den på alt fra i omelett, på salaten og i havregrøt. Altså, et lite dryss av denne på havregrøten gir grøten nytt liv!
⋄ Taste of Marocco
Nok et krydder fra Gustus Vitae. Jeg ser den er utsolgt nå, men de har en rekke andre varianter som Taste of California eller Taste of Greece. Jeg liker ikke bare smaken på disse krydderne, jeg liker også de små søte boksene som tar seg godt ut i kjøkkenskapet. 
Stevia
NuNaturals stevia er det eneste steviapulveret jeg synes smaker godt. Stevia kan fort smake litt rart, lakrisaktig, men denne varianten synes jeg fungerer bra. Jeg liker også de små porsjonspakkene. Jeg har ofte noen pakker liggende i vesken og sekken.
Banza shells
Det er andre gangen jeg kjøper denne pastavarianten. Den er glutenfri og lager på kikerter, noe som gjør pastaen protein- og fiberrik. I tillegg smaker den godt.

Skal du handle på iHerb er det et bar ting som er nyttig å huske på. Både du og jeg får rabatter om du bruker kode OKE701. Denne oppgir du på din ‘chart’ når du sjekker ut og skal til å betale. Om du handler for under 350 kroner inkludert frakt slipper du å betale toll. Det lønner seg å bestille flere små pakker isteden for en stor, da pakken fort blir dyr om du må betale toll og mva.

Da skal jeg komme meg avgårde på trening. Håper du får en skikkelig bra onsdag!

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Det er favorittten min. Har mange varianter. Bare synd de er dyre. I Norge koster de nesten 150 kroner!! Godt de er billigere på iherb da 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg