De dagene jeg starter sent på jobb, slik som i dag, liker jeg å lage meg en ekstra god lunsj, eventuelt en tidlig middag, ettersom måltidet rundt middagstider blir spist i en matpakke. Da setter jeg meg ned en god halvtime, koser meg med maten og bare nyter. For meg er det en form for egenterapi hvor jeg lader opp og klarner tankene.
Egg i baconkopp er en gammel favoritt jeg laget mye for noen år tilbake. Det tar riktignok et kvarters tid å lage, men etter at du har brukt to minutter på å gjøre istand baconkoppene, lager de seg selv i ovnen mens du kan gjøre noe helt annet! Du kan gjerne lage flere når du først er i gang. Baconkoppene holder seg supert i kjøleskapet i flere dager.
Egg i baconkopp
Til 1 person
2 egg, 2 skiver bacon, 2 muffinsformer
Legg en baconskive langs innsiden av hver muffinsform, slik at baconet lager en slags skål eller kopp. Klekk oppi et egg i hver form.
Stek på 200 grader i cirka 15 minutter.
Røkelaks lomper kan lages i utallige varianter. Jeg har smurt fullkornstortilla lefser med phildephia og litt dijon sennep, lagt på skiver av røklaks og litt finhakket rødløk, før jeg har rullet dem sammen.
I dessertskålen med bær, har jeg norske fantastisk jordbær, blåbær og bringebær toppet med kesam, et dryss sukrinmelis og kokos.
Da er jeg mett og fornøyd, og klar for å komme meg på jobb
Håper du har en fin tirsdag!
Kristine ♥
Victoria Larsen:
Bare hyggelig du 🙂
Olaug:
Veldig godt 🙂
Hildegunn:
Ja, delikat og lekkert 🙂
Sandra Marie:
Ja. Knall godt 🙂
Nina:
Så herlig. Da kan du kose deg med de fremover 🙂
Nå har jeg laget mange bacon og eggkopper som jeg kan ha de neste dagene. Takk for inspirasjon 🙂
så godt ut 🙂
For et deilkat malted 🙂
Digg’!
Ser veldig godt ut! Tusen takk for tips 😀