Å BARE VÆRE

Nå som jeg er på ferie, forsøker jeg å bare være. Det er absolutt noe jeg tror alle burde øve mer på, inkludert meg selv. Vi føler oss ofte dratt av ting vi burde eller skulle ha gjort, vi grubler over gårsdagen og tenker på hva som skal skje i morgen. Det å fokusere og trene på å bare være. Være her og nå, er hovedfokus hos meg denne ferien.

Jeg vet for min del at så fort jeg ikke har noe å gjøre, har jeg lett for å bli litt rastløs og føle at jeg må gjøre noe. Nå fokuserer jeg, samt trener på, å bare være. I akkurat dette øyeblikket. Det er ganske deilig i grunn. For dagen i dag, ja dette øyeblikket er ganske fint. Det er noe med å bare ta seg tid til å se det.

Nå skal det jo sies at det er ekstra fint her på fjellet. Og at alt skjer med et roligere tempo enn det gjør hjemme når jeg er i full jobb. Her er det stort sett hvilepuls døgnet rundt. Så det er absolutt enklere å bare være her oppe.  Kneet har vært litt kranglete de siste dagene. Jeg har som dere muligens har fått med dere, en liten meniskskade. Etter fjelltur mandag og tirsdag, er ikke kneet spesielt fornøyd. I går og i dag har jeg bare kost med i solen, slappet av med god mat og beundret den nydelige fjellnaturen. Det er jo terapi for sjelen i seg selv det her. Bare se på det vakre landskapet!

Målet mitt de to resterende dagene av ferien er å nyte og bare være. Uansett om du har ferie, snart helg, fridag eller vanlig hverdag,  håper jeg du også sett deg et mål om å bare være disse dagene. Forsøke å stresse mindre. Puste med magen. Se solnedgangen, høre på fuglene synge, lukte på lukten av sommer, gress og sjø. Magiske øyeblikk dukker opp hver eneste dag. Ta deg tid til å bare være og å se dem

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg